Danny Aardenburg

Diensten

Licht/krachtinstallaties

Wij bieden professionele elektrotechnische installatie en onderhoud van de licht- en krachtinstallaties voor zowel particuliere als commerciële bedrijven. Dit omvat het installeren, inspecteren of vervangen van uw elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om het vervangen van defect schakelmateriaal, defecte verlichtingsarmaturen, het uitbreiden of vervangen van uw groepenkast, of het renoveren van uw woning of bedrijfspand, wij kunnen deze werkzaamheden compleet voor u verzorgen.

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Op het gebied van Brandmeld- en ontruimingsinstallaties kunnen wij u volledig ontzorgen vanaf het ontwerp (schrijven van het Programma van Eisen en het vervaardigen van detectiezone- en projectietekeningen), installeren, inbedrijfstellen, tot het beheren en onderhouden van de brandmeld- en ontruimingsinstallaties waardoor de veiligheid van uw gebouw, gebruikers en/of bewoners bewaakt wordt door een installatie welke volgens de geldende normen is aangelegd en zal worden onderhouden. Dit omvat het plaatsen van brandmelders, signaalgevers aangesloten op een Brandmeld- en/of ontruimingscentrale.

Uiteraard verzorgen wij ook de benodigde Brandmelders voor de particuliere woning installaties.

Zonnepanelen

Wij bieden professionele installatie en onderhoud van zonnepanelen en energie opslag installatie voor het opwekken, opslaan en elektrisch laden van duurzame energie. Dit kan zowel voor particuliere woningen als voor commerciële gebouwen. Uiteraard verzorgen wij voor u een berekening waaruit blijkt wat de terugverdientijd van uw installatie zal zijn.

Datanetwerken

Tegenwoordig wordt er veel van een datanetwerk gevraagd, of het nu gaat om datatransport als om het versturen van tv en/of camera beelden. Wij bieden installatie en onderhoud van datanetwerken voor het efficiënt transporteren van gegevens binnen een gebouw/woning zowel voor bedrijven als particulieren. Dit omvat het aanleggen van kabelinfrastructuren en het installeren van routers en switches.

Inbraakinstallaties

Er is niets zo vervelend wanneer u wordt bezocht door ongenode personen. Om zoveel mogelijk te voorkomen dat men uw bedrijf of woning uitkiest bieden wij professionele installatie en onderhoud van inbraakbeveiligingsinstallatie, zoals alarmsystemen en toegangscontrolesystemen
voor zowel particuliere als commerciële gebouwen. Waarbij de inbraakbeveiligingsinstallatie gekoppeld zou kunnen worden aan een Alarmcentrale.

Camerasystemen

Wij bieden installatie en onderhoud van professionele bewakingscamera systemen voor de veiligheid van uw gebouw, bewoners en gebruikers. Dit omvat het installeren van camerahardware en het aansluiten op een centraal bewakingssysteem. Waarbij de camerasysteem gekoppeld zou kunnen worden aan een Alarmcentrale.

Intercom

Wij bieden installatie en onderhoud van intercomsystemen voor de communicatie binnen een gebouw of bedrijf. Dit omvat het installeren van intercomapparatuur en het aansluiten op een centraal communicatiesysteem.

Domotica

Wij bieden installatie en onderhoud van domotica-systemen voor het automatiseren van verschillende functies in een gebouw of woning, zoals verlichting, verwarming en beveiliging. Dit omvat het installeren van smart home-apparatuur en het aansluiten op een centraal beheersysteem,  waardoor u waar dan ook ten alle tijden uw installatie kunt beheren en bedienen.